Klicka Hunden

Välkommen till Klicka Hunden i Karlskrona!

Hundmassage & Laserbehandlingar
Jag har arbetat med mjuka, individuella behandlingsmetoder inom Hundmassage & Terapeutisk Laserbehandling sedan 2011. För mig är det viktigt att kunna läsa hundens signaler, så jag kan ge den de pauser som den behöver.

Det viktigaste för mig är att hunden är trygg och mottaglig för behandling, genom att våga lita på mina händer. Det är först då som läkningsprocessen startar. Jag erbjuder alla behandlingar hemma hos hunden om så önskar.

Hunddagis
Hunddagiset ligger i Torskors, i samma hall som kursverksamheten hålls i. Hunddagiset är ett REKO Hunddagis som sätter hundens välmående och trygghet i centrum. Dagiset arbetar ständigt för att motverka all form av stress.

Hundkurser
Små grupper med individuella, belöningsbaserade träningstips hjälper vi dig till en enklare vardag. Vi erbjuder en stor variation på kurser där alla instruktörer har en gedigen utbildning, arbetar med belöningsbaserad träning och kan första hjälpen på människa och hund. 

Hundpsykolog
Vi arbetar alltid utifrån hundens behov med vänligt bemötande, där vi tar reda på orsaken till problemet med en djupare analys, tar fram en individuell träningsplan och guidar dig genom hela processen tills du känner dig nöjd. Vi arbetar med belöningsbaserad träning där vi tror på att stärka dem beteenden vi vill ha istället för att bestraffa beteenden vi inte vill ha.

"Det är först när hunden arbetar med oss helt frivilligt - som vi ser dess fulla kapacitet!"
/ Thess, Klicka Hunden 

 


Tel: 0705563022

Företagets webbplats: http://www.klickahunden.se

Företagsmedlemmar Kategorier
Inger Borg Hundinstruktör, Hundpsykolog
Therese Welander Hunddagis, Hundinstruktör (inklusive: Nosework), Hundmassör
Adress
Gränum, Olofström, Sverige
Nickelvägen 1, 371 50, Karlskrona, Karlskrona, Sverige

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer