J.W Hunden i Fokus

Hej!

Jag arbetar endast med REKO metoder och håller till i Åkers Styckebruk. REKO metoder innebär att jag tar hänsyn till att hunden ska må bra och ha en bra känsla medan vi tränar. Det innebär för mig att vi arbetar med att öka hundens förståelse för det vi vill genom att använda belöningsbaserat träningssätt. Jag håller kurser samt har privatträningar inom områden så som agility, valpkurser, unghundskurser, vardagslydnad, nose workkurser, temakvällar etc. Det finns även möjlighet att hyra in mig som instruktör men jag gör även privatbesök med privatträningar samt utredningar.

Jag arbetar även med hundar med problematik. Det innebär att jag tex arbetar med hundar som har problem med hundmöten, hundar som behöver hjälp till ett bättre beteende hemma men även att hitta lösningar för dig som ägare att kunna förstå och hantera din hund. Det finns idag fantastiskt bra metoder till att lösa befintliga problem, så vänta inte för länge innan du kontaktar en hundbeteendevetare eller en hundpsykolog, det är dem som har utbildning att åtgärda en hund med problem.

Jag har följande utbildningar:

Agilityinstruktör A1+A2, Svenska Brukshundsklubben 2012

Agilityinstruktör, SagIk A2 2016

Certifierad Hundinstruktör Hundens Hus,  2013-2014

Certifierad Nose workinstruktör Hundens Hus, Certifierad av SNWK 2016

Certifierad Hundbeteendevetare Hundens Hus, 2016

 

Hos mig är alla människor och alla raser välkomna!

//Jenny Wallin


Telefonnummer till företaget: 0729-211 940

Företagets webbplats: https://www.facebook.com/hundenifokus/

Företagsmedlemmar Kategorier
Jenny Herlitz Hundinstruktör
Adress
647 50, Åkers Styckebruk, Strängnäs, Sverige
64750, Åkers Styckebruk, Strängnäs, Sverige

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer