Frisk Hund i Fokus

Frisk Hund i Fokus är ett företag som erbjuder friskvårdsmassage och rehabilitering för hundar. Jag som driver Frisk Hund i Fokus heter Fia-Gry och är certifierad och diplomerad Canineopat och diplomerad massageterapeut via UPH Academy. Jag är även certifierad och diplomerad balansbollsinstruktör via Svenska Fysioterapiskolan. Min mottagning befinner sig i Helsingborg.

Jag bemöter alltid din hund med mycket kärlek och tar besöket och behandlingen utefter hundens egna förutsättningar och förmågor samt arbetar jag i lugn och ro. Hos mig är alla hundar välkomna stora som små, där jag arbetar utifrån hundarnas kropp, och arbetar även med skador och problem i rörelseapparaten samt utifrån hundarnas mentala förmåga. Jag erbjuder därmed professionell behandling vad gäller rehabilitering samt friskvård i förebyggande syfte.  

Frisk Hund i Fokus erbjuder friskvårdsmassage, elektroterapi, hanteringsträning, valpintro, balansbollsträning och kloklipp. 


Tel: 0763197931

Företagets webbplats: https://friskhundifokus.weebly.com/

Företagsmedlemmar Kategorier
Fia-Gry Redder Petersson Hundfysioterapeut, Hundmassör
Adress
Östhammarsgatan 9, 25251, Helsingborg, Helsingborg, Sverige

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer