Nimis Hundskola

Nimis Hundskola är en onlinebaserad hundskola med hundkurser, utmaningar och hundrelaterande produkter. Där trick och aktivering står högst upp på listan. Med individuellt fokus på både hund och hundägare utformat på ett proffsigt och pedagogiskt sätt. Vi har empati och förståelse för att livet med hund kan vara både fantastiskt och frustrerande. Vi vill stötta upp när vardagen känns som en enda röra och dela med oss av rolig träning som inte tar hela dagen när man har lite tid över. 
 

Till oss vänder sig hundägare i alla åldrar som vill hitta på roliga saker tillsammans med sina hundar, för att komma igång, få stöd och vägledning i sin träning. Genom att jobba med trick på olika nivåer har vi sätt många positiva effekter i vardagen. Förutom att hunden bland annat får ett bättre självförtroende, ökad kroppskontroll och styrka bygger man också upp en fantastisk relation. - Ett trick är så mycket mer än att bara sitta fint och rulla runt. 


Tel: 0793397622

Företagets webbplats: https://nimishundskola.se/

Företagsmedlemmar Kategorier
Lisa Svensson Hunddagis, Hundinstruktör, Hundpensionat
Adress
Vrena, Nyköping, Sverige

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer