Åses hundtjänster

 Jag använder mig av belöningsbaserad träning på mina kurser och privatträningar med fokus på operant och klassisk inlärning för att förstärka det beteendet vi vill ha mer av. Mina kurser innehåller teori och praktik med fokus på att ni som ekipage ska få en gedigen förståelse för meningen med övningarna, varför dom utförs på just det sättet och exempel på i vilka situationer dom är användbara.

Jag vill förse er med så många verktyg som möjligt för att vardagen tillsammans med er hund skall bli den bästa.  Genom att förstå tanken med en övning och i vilka sammanhang den fungerar kommer ni utvecklas till ett superteam. Fokus läggs på trygget, lyhördhet empati och glädje för att bygga samspel och kommunikation mellan hund och människa. När detta utvecklas bildas en relation som inte går att uppnå genom traditionell träning.

Kurserna individanpassas efter kursdeltagarnas egen ingångsnivå, utveckling och intresse. Teoretiskt djupdyker vi också i andra intressanta område som påverkar vår hundträning men främst vårt relationsbyggande med våra hundar. 

Jag erbjuder också problemhundsutredningar med analys av orsak och individuellt anpassade träningsprogram samt andra individanpassade privata träningar.

Jag är certifierad hundpsykolog, certifierad hundinstruktör och diplomerad hundbeteendevetare.


Tel: 0702995032

Företagets webbplats: https://aseshundtjanster.se/

Företagsmedlemmar Kategorier
Åse Johansson Hundinstruktör, Hundpsykolog
Adress
Toredalsgatan 75, 41728, Göteborg, Göteborg, Sverige

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer