Hundia Gävle

Med din hunds välmående och hälsa i fokus erbjuder vi kurser, privatträningar, föreläsningar, workshops, beteendekonsultationer och ett noga utvalt sortiment i vår butik.

Vi vill ge dig och din hund ett rikare hundliv och kurserna är framförallt till för aktivering och berikning. Vi riktar oss till alla hundar oavsett ras/raser, typ, ålder med mera och till alla hundägare oavsett om du bara vill göra något roligt med din hund eller om du har tävlingsambitioner.

Exempel på kurser vi håller är Hoopers, balansboll, Stärk din hund mentalt och fysiskt (balans, koordination och styrka), valpkurs, vardagsaktivering, Nose Work, spår med mera.

Bestraffningar, korrigeringar och andra aversiva metoder hör inte hemma i dagens hundträning och ska därför inte heller förekomma hos oss.

Vi anser att det är lika viktigt att hunden mår bra på insidan och i vår butik hittar du därför svenska, naturliga foder, godis och tugg samt diverse hundtillbehör.


Tel: 0767117001

Företagets webbplats: http://hundiagavle.se

Företagsmedlemmar Kategorier
Nathalie Nilsson Hundinstruktör
Michael Fredriksson Hundinstruktör
Adress
Utjordsvägen 11, 80291, Gävle, Gävle, Sverige

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer