Hunderbara Kurser

Hunderbara kurser är precis vad det låter som - kurser för dig och din hund. Jag jobbar med positiva träningsmetoder och tycker att alla hundar förtjänar en andra chans. På mina kurser gör vi ingen skillnad på ras eller bakgrund utan alla är lika välkomna. Jag väljer att utforma träningen för att den ska vara så rolig som möjligt för både hund och ägare och tar självklart avstånd från träningsmetoder som innefattar olika typer av bestraffningar.
​Jag som driver Hunderbara kurser heter Emma Lundgren och är legitimerad hundinstruktör hos Hundens Hus sedan 2017. Jag är uppväxt med allt ifrån katt till marsvin och hundar och har en adopterad gatuhund från Spanien som heter Chessie. Det var med henne som intresset för hundträning verkligen växte fram och vi tränar mycket nose work, spår, cirkuskonster och vardagslydnad. Kurser jag själv gått är Valpkurs hos Anna Hilding 2009, Vardagslydnad 2015, Grundkurs i Nosework 2016, onlinekurs Egoboost hos HundUnik 2018, Viltspårskurs 2018, Rallylydnad steg 1 2019.
Hunderbara kurser är registrerat för F-skatt och moms.

Tel: 073 - 065 14 14

Företagets webbplats: http://hunderbarakurser.se

Företagsmedlemmar Kategorier
Emma Lundgren Hundinstruktör
Adress
Rörbergsvägen 8, 81891, Valbo, Gävle, Sverige

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer