Häst- och Hundskolan

Här på Häst- och Hundskolan har vi kurser för alla djur och alla djurägare!

Eftersom vi jobbar utifrån beteendevetenskapliga principer så är hur vi tränar allmängilitigt. Det passar alltså inte bara för hästar och hundar utan alla djurarter och alla beteenden. Vi har erfarenhet av att träna allt ifrån traditionella djur som de ovan nämnda till mer ovanliga som höns, fisk och ekorrar.

För oss är glädje och samarbete det viktigaste. Det ska vara kul att träna och det ska det vara både för människa och djur. Djuren har inte valt att leva hos oss och inte heller valt att delta i våra aktiviteter. Därför måste vi anpassa oss till dem. Det vi vill förändra för att t.ex. förenkla vardagen eller för att tävla, måste därför bygga på positiv förstärkning ("belöning"). Det är det enda etiskt riktiga enligt vår filosofi.

Hos oss är alla djurindivider med sin egenhet välkomna, och så också alla människor. Alla är välkomna oavsett om ni är vana tränare eller precis har börjat er fantastiska resa!

Välkommen att kika in på vår hemsida: http://hastochhund.com

 


Tel: 0703-255536

Företagets webbplats: http://hastochhund.com

Adress
Vänersborg, Vänersborg, Sverige

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer