Vindelns veterinär

Uwe Deschenhalm som är utbildat inom social och specialpedagogik på humansidan, har under många år arbetat med männiksor med autimsspektrum och neuropsykiatriska funktionshinder och är dessutom utbildat hundbeteendeanalytiker , med mångårig erfarenhet av arbete med hundar i speciella livssituationer. Uwe ingår i teamet på Vindelns Veterinär och står för allt som rör hundbeteendefrågor , beteendeutredningar och coaching av hundägare som behöver rådgivning eller aktiv träningshjälp med sina hundar.

 Orsaken till  beteenden som vi människor upplever som problem hos hundar kan vara mångfaldiga. Ibland kan det även ligga  organiska/fysiska orsaker bakom ett oönskat beteende som t. ex. aggression och eller rädsla genom t. ex. smärta eller obehag hunden upplever.

Det var grundtanken att slå ihop kompetenserna av hundbeteendeanalytiker Uwe Deschenhalm och leg. vet. Heike Ulrich för att ge kunderna professionell hjälp. Det kan vara att genom seminarium  förmedla kunskap och därmed förebygga att problem mellan hund och männiksa uppstår så som "hämta" ekipaget just där de är nu och förändra ett oönskat beteende mot ett önskat beteende med hjälp av moderna och vetenskapligt grundade metoder som bygger på positiv förstärkning och en konfliktfri relation mellan hund och människa. 

För nuvarande erbjuder vi också kurser inom olika områden för mindre grupper ekipage hund-hundägare.


Tel: 0933795100

Företagets webbplats: www.vindelvet.se

Företagsmedlemmar Kategorier
Uwe Deschenhalm Hundinstruktör, Hundpsykolog
Adress
92231, Vindeln, Vindeln, Sverige

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer