Djurvetologen

Djurvetologen drivs av etolog, hundinstruktör och hundpsykolg Emma Almquist, med en fot i vetenskap och en fot i det praktiska. Jag erbjuder föreläsningar, konsultationer, utbildningar och utredning av problembeteenden. Du ska alltid kunna känna dig trygg med att anlita mig, jag är kvalitetsmärkt av både Sveriges Akademiska Etologer och Sveriges Hundföretagare.

Min vision är att mina kunder ska förstå djurens beteende bättre och att relationen mellan djur och människa ska vara ömsesidigt hållbar och kärleksfull. Från etologin kommer kunskaper om varför olika beteenden uppstår och hur vi kan ge djuren utlopp för naturliga beteenden. Genom den kunskapen kan vi förstå och skapa balans i djuret. Inlärningsteori ger oss möjlighet att forma beteenden, både för att skapa helt nya och för att omdirigera oönskade beteenden. Jag strävar efter att jobba holistiskt, det vill säga med hela djuret, och inte bara symptombehandla.

Ni hittar mig ofta på ZooGiganten i Lomma (Skåne) men jag kommer gärna till er! Se mer om mig och vad jag erbjuder här på sidan, eller kontakta mig med önskemål.

Till höger syns närmaste kursstarter och föreläsningar.


Telefonnummer till företaget: 0709781898

Företagets webbplats: http://djurvetologen.se/

Företagsmedlemmar Kategorier
Emma Almquist Hundinstruktör
Adress
Mariedalsvägen 6, 234 35, Lomma, Lomma, Sverige