Djurvetologen

Djurvetologen drivs av etolog och hundinstruktör Emma Almquist, med en fot i vetenskap och en fot i det praktiska. Jag erbjuder föreläsningar, konsultationer, utbildningar och utredning av problembeteenden. 

Min vision är att mina kunder ska förstå djurens beteende bättre och att relationen mellan djur och människa ska vara ömsesidigt hållbar och kärleksfull. Från etologin kommer kunskaper om varför olika beteenden uppstår och hur vi kan ge djuren utlopp för naturliga beteenden. Genom den kunskapen kan vi förstå och skapa balans i djuret. Inlärningsteori ger oss möjlighet att forma beteenden, både för att skapa helt nya och för att omdirigera oönskade beteenden. Jag strävar efter att jobba holistiskt, det vill säga med hela djuret, och inte bara symptombehandla.

Jag är i grunden biolog/etolog utbildad på SLU i Uppsala. Skrev mitt kandidatarbete om hundmöten med Eva Bodfäldt och dr. Therese Rehn. Sedan har jag gått hundinstruktör på Hundsteg, balansbollsinstruktör, en helg för Grisha Stewart (Hoppas på att hinna CBATI i år), är FearFree cert, gått LLA för Susan Friedman ... Jag älskar fortbildning och hoppar på typ allt. Jag studerar även till masterexamen i biologi på halvtid.

Ni hittar mig ofta på ZooGiganten i Lomma (Skåne) men jag kommer gärna till er! Se mer om mig och vad jag erbjuder här på sidan, eller kontakta mig med önskemål.

Jag är även kanslist i Sveriges Hundföretagare sedan hösten -18.


Tel: 0709781898

Företagets webbplats: http://djurvetologen.se/

Företagsmedlemmar Kategorier
Emma Almquist Hundinstruktör (inklusive: Balansboll)
Adress
Mariedalsvägen 6, 234 35, Lomma, Lomma, Sverige
Löddeköpinge, Kävlinge, Sverige

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer