Kvartett Hundträning

  Kvartett Hundträning

Ras och individanpassad träning i små grupper.

Vi är välutbildade instruktörer med mycket stor erfarenhet från skiftande kursverksamhet; egen och andras träning i det mesta inom hund, såsom tjänstehundar av olika slag tex miljögiftshund, vägglushund, drogsökande hund,läcksökshund och mycket mer,men även precisionsspår,avancerade spår,servicehundar av olika slag- främst diabeteshund.

Vi utför problemutredningar och beteendeanalyser med åtgärdsprogram. Vi håller Work Shops, föredrag i främst specialsök eller spår på olika orter och klubbar.Vår enskilda träning/ privatträning, skräddarsydd efter hundförarens önskemål, är populär och efterfrågad. Vi jobbar med metoder grundade i modern forskning.Därför tillämpar vi olika typer av inlärning såsom operant inlärning, associationsinlärning, shaping, DoasIdo mfl men alltid belöningsbaserat, då vi med all säkerhet vet att det är den snabbaste, bekvämaste och roligaste inlärningen.

Vi håller till i Norrköping för det mesta, men är även mobila och flexibla stor del av vår tid.

Hör gärna av dig med förfrågningar!


Företagets webbplats:

Företagsmedlemmar Kategorier
Kajsa Levander Hundinstruktör, Hundpsykolog
Adress
Lovartsgatan, 28, 60385, Norrköping, Norrköping, Sverige

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer