Byrackaforever

Jag heter Marie och har i dagsläget hundarna Wilmer & Sonja

Sonja är min första hund jag haft sen valpben och Wilmer kom till oss för fyra år sen och vände upp och ner på vår tillvaro. Jag lovade honom att aldrig ge upp, vi skulle klara det! Få rätsida på hans rädslor, utfall och annat han hade med i bagaget. Vi är inte ända framme men vi har kommit riktigt långt. Jag brukar presentera honom som Wilmer - killen som lärt mig så mycket om mig själv!

Vi håller på med allt som gör nosen glad, spår, viltspår, mantrailing, specialsök och vi hade en kort karriär inom NW men efter vi startade utbildningen till vägglushundar på HundCampus i Halmstad slutade vi med det!
Jag är utbildad specialsöksinstruktör hos Motiverade hundar/Jessica Mann som jobbat på HundCampus i Hällefors tidigare. Där går vi nu själva en ett-årig utbildning i avancerat specialsök och snart startar vi en utbildning i sektorsök.
Utbildad hundinstruktör på Attitydhundkunskap/ Jessica Mann & Jenny Marek och för samma duo har jag utbildat mig till hundpsykolog/beteendeutredare.

Jag älskar själv att både hålla och gå på kurs. Vi har provat det mesta från barmarksdrag, apportering, lekkurs, lydnad, agility, varit på Blygerläger, blygerhelg, BAT, viltspår, mantrailing, inomhussök, NW, specialsök, spår, SWDI, kongsök mm. och varit på otaliga föreläsningar -  det är ju så kul! Just nu håller jag kurs hos R+ Hundskola i Malmö.
 


Tel: 0725510260

Företagets webbplats: www.byrackaforever.se

Företagsmedlemmar Kategorier
Marie Koenen Civila tjänstehundar, Hundinstruktör, Hundpsykolog
Adress
Malmövägen 9, 230 53, Alnarp, Lomma, Sverige

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer