Villtofta Hundgård

VILLTOFTA HUNDGÅRD

Vår hundgård är ett hundpensionat & hunddagis beläget på den småländska landsbygden strax söder om Växjö. Din fyrbenta vän är i centrum hos oss och vi månar om att varje hund och alla hundar ska må bra med oss. Våra hundboxar, varav en del med direktanslutning till rastgården. Detta ger er hund en härlig dag och en stressfri miljö. Vi på Villtofta hundgård är utbildade för att bedriva hunddagis och hundpensionat, den kunskapen ger er hund en lugn och trygg vistelse.


Hundpensionat
Vi erbjuder varje hund dagliga promenader i olika längd och tempo, helt beroende på hundens ålder och storlek, samt lek i vår stora rasthage med en eller flera gemensamma kompisar. För er som har mer än en hund så kan de givetvis dela box.

Hunddagis
Vårt hunddagis erbjuder dagliga skogspromenader i olika längd och tempo, helt beroende på hundens ålder och storlek, samt lek i vår stora rasthage med en eller flera gemensamma kompisar. Funkar din hund väldigt bra tillsammans med andra hundar kan dom få dela box för att få lite mer sällskap från varandra.

Hundextra | Hundvård & Hundaktivering
Hundextra är våra tilläggstjänster som gör det lilla extra för din hund under sin vistelse. Utöver våra dagliga promenader och rastgårdshäng som ingår i pensionatsvistelsen kan du boka extra aktivering, kloklippning & spa-paket mm.

 

VARMT VÄLKOMMNA TILL OSS!


Tel: 0703314639

Företagets webbplats: www.villtoftahundgard.se

Adress
Villtofta Lilla gummagård, 35594, Vederslöv, Växjö, Sverige

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer