Hundlekiset Anja & Co

Hundlekiset Anja & Co är ett litet och familjärt företag. Vi driver ett hunddagis i en hemlik miljö för ca 15 hundar. Promenader i lugn miljö och mjölighet till att vara utomhus i stora hagar finns eller ligga inne i skön soffa eller om man föredrar ett svalt golv.

Vi har också kursverksamhet. Valpkurser, vardagslydnad, aktiveringskurser och rallylydnad i olika nivåer. Det finns också en träningsgrupp för rallylydnaden. Dessutom har vi aktiveringspromenader i centrala Kalmar där vi träffas 1 gång i veckan där vi tränar på allt det vardagliga! Hundmöten, gå i koppel, stadga i olika moment, olika miljöer och balans.

För oss är det viktigt att vi gör detta tillsammans med hunden. Att vi ger hunden möjligheter att lyckas, bli bättre, starkare och tryggare i saker som den kanske tycker är svårt eller läskigt. Vi förstärker de beteenden som vi vill ha av vår hund och försöker bortse från det oönskade. För vi får det beteende vi belönar/uppmärksammar inte det vi hade för avsikt att belöna/uppmärksamma!

Välkommen till Hundlekiset!

Anja Wideqvist

 

 


Phone Number: 702583512

Company website: http://www.hundlekiset.se

Company Members Categories
Anja Wideqvist Hunddagis, Hundinstruktör
Address
Hossmo 510 B, 388 92, Ljungbyholm, Kalmar, Sverige

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more