Hundstund

Hundstund

Hundstund är ett hunddagis med Daglig Verksamhet i centrala Lund.

Hunddagis
Hundstund hunddagis har 15 platser och är godkända hos Länsstyrelsen. Vi har fyra stycken stora boxar och fler rum där hundarna kan vara. I boxarna har vi både hundsängar och fåtöljer som hundarna kan sova i.

Hundstund ligger i centrala Lund med närhet till mysiga parker och rastgårdar vilket ger härliga promenader. Vi går i små gruppen på två till sex personer där vi har som mål att varje person ska ha en hund. På det sättet får hunden mer en till en. Grupperna är anpassade både efter våra hundar och våra deltagare.

På Hundstund har vi synsättet REKO på våra hundar. Det betyder att vi alltid ska bemöta hundarna med Respekt, Empati, Kunskap och Omtanke.

Daglig Verksamhet
I vår Dagliga Verksamhet har vi 20 platser för deltagare inom LSS som är inom personkrets 1. Dessa kommer från både Lund och Kävlinge kommun. Dessa deltagare kallar vi för Hundskötare men de har ingen djurutbildning. Det är Hundskötarna som tillsammans med personal tar hand om våra älskade hundar. Hundskötarna har en så kallad månadshund som de är extra ansvariga för varje månad, det är den hunden de tar på promenad två gånger om dagen, tränar och har pälsvård med.

Utöver våra Hundskötare så har vi alltid ansvarig och utbildad personal på plats. Det är totalt sex stycken personal som hjälper våra Hundskötare och ser till att all kontakt med hundarna sker på ett korrekt sätt.

Övrigt
Hos oss får alla hundar en speciell uppgift - de ska vara i samspel med våra hundskötare och ser till att de har en meningsfull sysselsättning. Mot att vi ställer lite högre krav på hundarna så får de en stor mäng kärlek varje dag.


Phone Number: 0708446001

Company website: https://hundstund.com/

Company Members Categories
Maria Johansson Hunddagis
Address
Åldermansgatan 2, 227 64, Lund, Lund, Sverige

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more