Hunderbara Kurser

Hunderbara kurser är precis vad det låter som - kurser för dig och din hund. Jag jobbar med positiva träningsmetoder och tycker att alla hundar förtjänar en andra chans. På mina kurser gör vi ingen skillnad på ras eller bakgrund utan alla är lika välkomna. Jag väljer att utforma träningen för att den ska vara så rolig som möjligt för både hund och ägare och tar självklart avstånd från träningsmetoder som innefattar olika typer av bestraffningar.
Just nu erbjuder jag kurser i bland annat grundlydnad, valpträning och vardagsaktivering. Jag erbjuder även privatträning för dig som föredrar att träna ensam tillsammans med din hund. Mer information om aktuella kursstarter och priser hittar du under kurser i menyn högst upp på sidan.
​Jag som driver Hunderbara kurser heter Emma Lundgren och är legitimerad hundinstruktör hos Hundens Hus sedan 2017 samt blygerhundsinstruktör sedan 2019 (Jessica Mann/Hundens hus). Jag är uppväxt med allt ifrån katt till marsvin och hundar och har en adopterad gatuhund från Spanien som heter Chessie. Det var med henne som intresset för hundträning verkligen växte fram och vi tränar mycket rallylydnad, spår, cirkuskonster och vardagslydnad. Kurser jag själv gått är Valpkurs hos Anna Hilding 2009, Vardagslydnad 2015, Grundkurs i Nosework 2016, onlinekurs Egoboost hos HundUnik 2018, viltspårskurs 2018, rallylydnadskurs 2019 och Blygerkurs online för Jessica Mann 2020.
Hunderbara kurser är registrerat för F-skatt och moms.

Phone Number: 073 - 065 14 14

Company website: http://hunderbarakurser.se

Company Members Categories
Emma Lundgren Hundinstruktör
Address
Rörbergsvägen 8, 81891, Valbo, Gävle, Sverige
Utmarksvägen 9A, 80291, Valbo, Gävle, Sverige

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more