Optimal Hundglädje

Optimal Hundglädje är ett familjeägt företag som brinner för hundarnas välmående. Vi driver hjärnarps hundhall som finns tillgänligt för uthyrning till er som vill träna på egen hand, men vi erbjuder även hundkurser av olika slag t. ex nosework, agility, rallylydnad, valpkurs mm. Alla hundar och hundägare är välkomna hos oss oavsett ålder.

För oss är hunden mycket mer änn en hund, den är en familjemedlem, en vän, en kollega och en lagkamrat. Av dessa anledningar behandlar vi våra och andras hundar med vänlighet, ödmjukhet och respekt för deras behov och känslor. Det ska vara roligt att träna hund och ska bygga på samarbete samt glädje mellan hund och förare. Hundträningen sker med belöningsbaserade metoder till exemepel godis, leksak eller massa beröm av föraren. Träningen går mycket snabbare och enklare att få en arbetsvillig och glad hund. Hunden får ett större självförtoende och levanadsglädje.

Nytt hos oss för 2020 är att vi erbjuder rehabilitering och friskvård av hund. Vilket innebär att om du har en tävlingshund, sällskapshund eller en skadad/nyopererad hund oavsett ålder kan få massage-,el- eller laserbehandling hos oss. Under behandling av er hund används mjuka och lugna metoder för att minska stressen hos både hunden och hundägaren. Hunden blir behandlad som om det vore våran egen.

 


Phone Number: 0709986825

Company website: https://www.optimalhundgladje.se

Company Members Categories
Carolina Svensson Hunddagis, Hundfysioterapeut (including: Balansträning, Canineopat, Elterapi, Friskvård, Fysträning, Hundsim, Kinesiologitape, UPH Canineopat®), Hundmassör (including: Akupressur, Akupunktur, Frivillig hantering, Rörelseanalys)
Address
Hjärnarp, Ängelholm, Sverige

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more