En Härlig Hund

En Härlig Hund i Sthlm AB består av mig, Jennie Toracca samt mina fyrbenta hjälpredor Doris, Torsten och Sigge. Vi erbjuder bland annat hundkurser, privatträning och utredningar kring problembeteenden.

Jag är Certifierad och H-märktHundinstruktör samt medlem i Sveriges Hundföretagare. Det är för mig viktigt att du som kund ska kunna känna dig säker och trygg i valet av hundinstruktör. Genom att välja ett kvalitetssäkrat hundföretag som är H-märkta och en instruktör som är medlem i Sveriges Hundföretagare kan du som kund vara säker på att finns en kontroll av relevant utbildning och en värdegrund av etik och moral som skall följas. Vem som helst får kalla sig hundintruktör men för att kalla sig certifierad och H-märkt krävs en bevisad kompetens. 

Jag vidareutbildar mig just nu till Hundpsykolog och brinner för att hjälpa hundar med problembeteenden såsom stress, rädslor, aggression och trauma. 
Mitt intresse för hundar började tidigt och jag har levt med hundar hela mitt liv. De senaste 9 åren har alla mina hundar varit omplaceringshundar med olika typer av svårigheter och problem så mitt intresse har växt i och med det utmaningar jag har mött med mina egna hundar. Gång på gång har jag upplevt hur mycket man kan rehabilitera och hjälpa en hund som haft det svårt tillbaka till ett lyckligt hundliv.  
Idag består min hundfamilj av tre stycken härliga blandrashundar från Irland.

Mitt motto är att all träning ska vara rolig och att det absolut viktigaste för att lyckas med all hundträning är en trygg och positiv relation mellan hund och ägare. Jag jobbar enbart med positiv förstärkning och helt emot tvång och obehag. 

En trygg och säker hund är både lätt att träna och att leva med!

Väl mött! 
Jennie Toracca.

 


Phone Number: 0702282311

Company website: http://www.enharlighund.se

Company Members Categories
Jennie Toracca Hundinstruktör
Address
Sollentuna, Sverige

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more