Hundiagården


Hundiagården är en hundskola för dig som älskar hundar och som vill ha roligt i hundträningen.  Vi använder operant inlärning med fokus på positiv förstärkning i träningen och lägger stor vikt vid förståelse och sammarbete så ni blir ett bra team tillsammans. 
Här finns professionell hundträning men också utredning och rådgivning vid problembetenden, privat träning efter egna  önskemål och också skräddarsydda utbildningar för företag, föreningar och tex. kennelträffar.

Hundens nos är fantastisk. Och den ultimata aktiveringen. På Hundiagården/Hundia hundskola brinner vi för Nose Work, en sport som är inspirerad av arbetande specialsökhundar. En fantastiskt rolig sport som hundarna älskar vare sig du aktiverar hunden med Nose Work eller tävlar i Nose Work. Dessutom har vi Svenska IDhundutbildningen. Hundar som utbildas att hjälpa till att lokalisera bortsprugna husdjur. Här är deras fantastiska nos en stor hjälp och nytta, samtidigt som hunden får göra det bästa som finns - nosa efter andra hundar!

Men, vi vill värna om hela hunden, så i vår butik finns naturlig hundmat och naturliga tillskott som är bra för hunden. För dem som vill veta mer är det föreläsningar om naturlig hundmat flera gånger varje år. Butiken erbjuder också ett litet sortiment med tillbehör som kan passa bra på kurser.

Pirkko Andersson, som har kurser och utbildningar på Hundiagården är också diplomerad laserterapeut och erbjuder behandlingar efter konsultation av fysioteraput eller veterinär. Även vibrationsbehandling går att få. Dessutom har vi med några månaders mellanrum besök av en duktig kiropraktor du kan boka tid hos. 


Hundiagården - hundskola

 

 


Phone Number: 0764-160622

Company website: www.hundiahundskola.se

Company Members Categories
Pirkko Andersson Hundinstruktör, Hundpsykolog
Address
Nydalen 202, 59199, Motala, Motala, Sverige

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more