Urban Dogs

Målsättning

Urban dogs vill kunna erbjuda hussar och mattar kurser i vardagslydnad. Genom roliga lekar och positiva övningar får du grunden till en bra relation. Vi har som mål att du och din hund ska fungera bra tillsammans i en stor stad som Stockholm.  Urban dogs vision är att genom rätt aktiverade och glada hundar, får du en bästa kompis för livet.

Matte/Husse du är det bästa som finns!

Det ska vara kul att träna med matte/husse. Vi på Urban dogs är utbildade och diplomerade hundinstruktörer, med dig och din hund i fokus. Vi tränar med positiv förstärkning: Våra övningar bygger på att du lär dig berömma och förstärka det som din hund gör, som är rätt beteende vid rätt tillfälle. Precis som med barnuppfostran så har hunduppfostran utvecklats enormt. Borta är dominansteorierna. När du tränar genom att förstärka det som är bra, blir er relation mer harmonisk och du kommer att göra mer framsteg i er träning. 

Hundkurserna

I våra vardagslydnadskurser är ni högst 5 deltagare. Vi på Urban dogs vill hinna med alla kursdeltagare och ge individuella råd och övningar. Hundkursen anpassas alltid efter er som individer. Vi känner av om ni är på olika nivåer, eller hur träningsmetoden ska anpassas efter olika raser. Framförallt tittar vi på individen och personligheten och anpassar hundkursen efter er. Vi tränar utomhus i den miljö du och din hund är van vid. Vi tränar med både praktiska övningar och teori.
Genom att du och din hund tränar tillsammans stärker ni er relation och kommunikation och bygger en bra bas att arbeta vidare med. 

Bo i Stockholm med hund

Bo i stan ställer andra krav på både oss människor och hundar. Staden bjuder på många lockelser för din hund, så som bortslängd mat i parker och på gator, stress i form av många hundar på en liten yta, trafik, människor och hög ljudnivå som våra hundar måste lära sig hantera. Triggers som skateboards, cyklar, joggare som är extra roliga att jaga eller kanske till och med bli rädd för.  Mycket liv och rörelse överallt helt enkelt.
Urban dogs vill, att du och din hund ska känna er trygga i alla situationer, som kan uppstå i en stad som Stockholm. Du kommer, genom att vi tränar in rätt övningar med bra träningstörningar, känna att du litar på din hund i alla situationer, som kan uppstå. 


Phone Number: 0707994983

Company website: www.urbandogssthlm.se

Company Members Categories
Charlotte Norman Hundinstruktör
Address
Kronobergsparken, 11230, Stockholm, Stockholm, Sverige
Rålambshovsparken, 11235, Stockholm, Stockholm, Sverige
Tantolunden Alfred Medins väg, 11741, Stockholm, Stockholm, Sverige
Tantolunden Hammarby Slussväg 15, 11860, Stockholm, Stockholm, Sverige
Vasaparken, 11322, Stockholm, Stockholm, Sverige

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more