4bens Rehab

Arbetar för att öka hundens välbefinnande genom rehabilitering och förebyggande friskvård.
Det gör vi genom att vara väl utbildade och ha god praktisk erfarenhet. 
Att försöka finna bakomliggande orsaker till eventuella aktionsproblem och se grundproblemet och hålla oss uppdaterade beträffande nya forskningsrön och behandlingsmetoder. 
På 4bens Rehab arbetar UPH-utbildad Cert. Canineopat, Cert Hundfysioterapeut och Dipl. hundmassör. UPHs utbildningar är KU-godkända och är under statlig tillsyn.
4bens Rehab inriktar sig särskilt på vår 4benta vän hunden men kan även arbeta med katt. Men som namnet också syftar på har kliniken 4 ben att stå på:
GSHIM - djupverkande Massageteknik där vi lokaliserar och arbetar med musklerna specifikt ( ej att förväxlas med avslappningsmassage )
Laser och Elterapi - direktverkande på muskler och cellnivå
Rörelseträning - få råd och rörelseprogram för att förebygga och stärka musklerna och därmed undvika att eventuella problem kvartstår
Vikt i Balans - en del hundar har tendens till övervikt, andra verkar helst inte vilja äta alls. Här får du råd och stöd, enskilt eller i grupp.

4bens Rehab är också återförsäljare av utrustning för rehab och friskvård till Veterinärer, Rehab och Friskvårdskliniker.

Följ oss gärna på www.facebook.com/4bensRehab/ 


Phone Number: 0767761101

Company website: www.4bensrehab.se

Company Members Categories
Inger Adolfsson Hundfysioterapeut, Hundmassör
Address
Elementvägen 13-15, 70227, Örebro, Örebro, Sverige

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more